1xbet

van haber

Yapay Zekayı Dikişle Buluşturan Teknoloji: PFAFF Creative Icon 2 - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

16 Nisan 2024 - 21:35

Yapay Zekayı Dikişle Buluşturan Teknoloji: PFAFF Creative Icon 2

Dikiş makineleri sektörünün lider markası Singer’in de bünyesinde bulunduğu SVP Worldwide markası PFAFF, yenilikçi ürün gamında yer alan ve yapay …

Yapay Zekayı Dikişle Buluşturan Teknoloji: PFAFF Creative Icon 2
Son Güncelleme :

05 Nisan 2022 - 0:34

84 views

Dikiş makineleri sektörünün lider markası Singer’in de bünyesinde bulunduğu SVP Worldwide markası PFAFF, yenilikçi ürün gamında yer alan ve yapay zeka teknolojisiyle dikişte yeni bir çığır açan Creative Icon 2 model ürününü Türkiye’de satışa sundu.

Projektör ve kamera özellikleri bulunan PFAFF Creative Icon 2, işlenecek deseni kumaşa yansıtabiliyor. Sesli komut özelliği sayesinde, akıllı hoparlörün cep telefonuna bağlanması aracılığıyla temassız etkileşim imkanı sunuyor.

170 yıllık tarihi boyunca dünyada dikiş makinelerinin yolculuğuna liderlik eden Singer ile Husqvarna Viking ve PFAFF markalarını bünyesinde bulunduran SVP Worldwide, yenilikçi ve gelişen teknolojileri tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Birçok sektörde iş süreçlerinde devrim yaratan yapay zeka teknolojisini dikiş makinesiyle buluşturan SVP Worldwide’ın PFAFF markalı Creative Icon 2 model ürünleri Türkiye’de satışa sunuldu.

Sesli komut özelliğine sahip PFAFF Creative Icon 2, Alexa uygulamasıyla uyumlu akıllı hoparlörün cep telefonuna bağlanması aracılığıyla temassız etkileşim imkanı sağlıyor. Ayrıca elleri, dikimi yapılan üründen çekmeden yardım almayı sağlıyor. Standart baskı ayaklarından herhangi birinin takılı olması ve takılan ayağın dikiş seçimiyle uyumlu olmaması halinde makine kullanıcıyı uyarıyor.

Projektör ve kamera özellikleri de bulunan PFAFF Creative Icon 2, işlenecek nakış desenini veya piko desenini kumaşa yansıtabiliyor. Bu işlemi yaparken kullandığı ızgara görüntüsü ile düzgün piko yapılabilmesine destek oluyor. Kamera özelliği ile fotoğrafı çekilen kumaşı veya alanı makine ekranında görebilme ve nakışı buna uygun şekilde yerleştirebilme olanağı tanıyor.

Son teknoloji ürünü PFAFF Creative Icon 2’nin ön plana çıkan diğer özellikleri arasında; dahili 4 çeşit kasnak, ekran kişiselleştirme, kurulum sihirbazı, wifi özelliği, monitoring, 873 adet dahili nakış deseni, 806 adet dahili dikiş deseni gibi donanımlar bulunuyor. Ayrıca, kullanıcılar, dikiş esnasında ihtiyaç duydukları konularda bilgi ve destek almak istediklerinde, makinenin hafızasında bulunan kısa eğitim videolarına anında ulaşılabiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı