1xbet

van haber

ÇBSK Voleybol Takımımız Trakya Şampiyonu - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 09:02

ÇBSK Voleybol Takımımız Trakya Şampiyonu

Çorlu’da düzenlenen Genç Kızlar Trakya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden ÇBSK Genç Kızlar Voleybol Takımı, oynadığı dört maçı da kazanarak …

ÇBSK Voleybol Takımımız Trakya Şampiyonu
Son Güncelleme :

12 Nisan 2022 - 3:48

76 views

Çorlu’da düzenlenen Genç Kızlar Trakya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden ÇBSK Genç Kızlar Voleybol Takımı, oynadığı dört maçı da kazanarak şampiyon oldu ve Türkiye Genç Kızlar Voleybol Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazandı.

Genç Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası yarı final müsabakalarına katılacak olan takımları belirleyecek Genç Kızlar Trakya Voleybol Şampiyonası Çorlu’da gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Çanakkale Belediye Spor, Kırklareli İş Voleybol İhtisas Spor ve Edirne Yurdum Gençlik Spor takımlarının katıldığı şampiyonanın ilk gününde oynanan maçlar sonunda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibi Kırklareli İş Voleybol’u 3-1, Çanakkale Belediye Spor ise Edirne Yurdum Gençlik Spor’u 3-0 mağlup etti.

Şampiyonanın ikinci gün de oynanan maçlarda ise Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve Edirne Yurdum Spor ile Çanakkale Belediye Spor ve Kırklareli İş Voleybol karşı karşıya geldi. Müsabakalar sonunda rakibini ÇBSK 3-0, Kırklareli İş Voleybol İhtisas Spor ise 3-2 yendi. Şampiyonanın son gününde oynanan karşılaşmalar sonunda ÇBSK, Çanakkale Belediye Spor karşısında, Kırklareli iş İhtisas Spor ise Edirne Yurdum Gençlik Spor karşısında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldılar.

Şampiyona sonunda Çorlu Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımımız, Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazanırken yarı final müsabaka tarih ve yerinin Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak maç takvimi ile belirleneceği ifade edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.