1xbet

van haber

Bodrum Cup'ta 'Çökertme' rüzgarı - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

1 Mayıs 2024 - 15:48

Bodrum Cup’ta ‘Çökertme’ rüzgarı

MUĞLA (İGFA) – “Maviye Güç Katıyoruz” temasıyla mavi ekonomi ve sürdürülebilirliğe dikkatleri çekmeyi hedefleyen festival, Milas’a bağlı …

Bodrum Cup’ta ‘Çökertme’ rüzgarı
Son Güncelleme :

19 Ekim 2022 - 4:12

87 views

MUĞLA (İGFA) – “Maviye Güç Katıyoruz” temasıyla mavi ekonomi ve sürdürülebilirliğe dikkatleri çekmeyi hedefleyen festival, Milas’a bağlı Çökertme’de renkli görüntülere sahne oldu.

Şehitler adına saygı duruşunda bulunulması ile başlayan The Bodrum Cup programı; tüm protokolün telsizlerle tek tek katılımcılara “başarılar” dileğinde bulunması ile devam etti.

Nefesleri kesen programın Bodrum – Çökertme etabında yaşamını yitiren genç denizci Halil Mıstık, geçtiğimiz aylarda vefat eden Bodrum Denizciler Derneği Kurucusu Şerif Öncü, tüm deniz şehitlerimiz ve Bartın’da vefat maden işçilerimiz adına denize çelenk bırakıldı.

Bu yıl 34’üncüsü gerçekleştirilen The Bodrum Cup yelken yarışları denize çelenk bırakma töreninin ardından 70 teknenin yarıştığı ve toplamda 102 teknenin yer aldığı Bodrum-Çökertme etabı ile başladı.

Çökertme etabıyla American Hospital The Bodrum Cup’a bu yıl ikinci kez Timebet dahil olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Türkiye’nin kıyı şeridi en uzun ilçelerinden biri olan Milas’ın böylesine önemli bir yarışın parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Heyecan ve coşkuyu Milas’ın mavisinde kucaklıyoruz. Bu büyük ve önemli organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, tüm yarışmacılara başarılar diliyorum” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.