1xbet

van haber

Afjet Afyonspor havlu attı - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

2 Mayıs 2024 - 15:17

Afjet Afyonspor havlu attı

Sivas Belediyespor, Afjet Afyonsporu 1-0 yendi. Rakip sahada oynayan Sivas Belediyespor üstünlüğü ele geçirdi. İsteniş Hakan TÜPLEK …

Afjet Afyonspor havlu attı
Son Güncelleme :

18 Nisan 2022 - 9:40

91 views

Sivas Belediyespor, Afjet Afyonsporu 1-0 yendi. Rakip sahada oynayan Sivas Belediyespor üstünlüğü ele geçirdi.

İsteniş Hakan TÜPLEK (AFYONKARAHİSAR İGFA)-TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 35 hafta müsabakaları bugün oynan an maçlarla tamamlandı. Lider Sakaryaspor şampiyonluğunu ilan ederken en yakın takipçisi 1461 Trabzonspor Bodrumspora sahasında yenilince şampiyonluk umutları da tükendi. İlk devresi 0-0 sona eren müsabakada ikinci devrede 70 Dk da Belediye deplasmanda Afjet Afyonsporu 1-0 yendi.

Maç boyunca orta makemin takdir haklarının tamamını rakip takım lehine vermesi, Afjet Afyonsporlu oyuncuların iyi bir oyun ortaya koyamaması 9 bin civarındaki Afjet Afyonspor taraftarını çıldırttı. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşandı.

KIRMIZI GRUPTA PLAY-OFF MAÇLARI ÇOK ZOR

Zorlu play-off kapışmasında Afjet Afyonspor-Sivas Belediyespor’u Afyon Atatürk Stadyumunda konuk etti. Kazananın adeta play-off maçlarını oynamayı hak eden karşılaşmada Sivas Belediyespor deplasmanda Afjet Afyonsporu 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sivas Belediyespor play-off için yerini sağlamlaştırdı.

AFJET AFYONSPORUN PLAY-OFF UMUTLARI SÖNDÜ.

Afjet Afyonspor kalan üç maçını da kazansa bile play-off şansı çok uzaklarda görülüyor. İlk maçını deplasmanda Bayburt İÖİ ile oynayacak Afjet Afyonspor bu maçta da zorlanacak gibi görülüyor. Sonraki hafta Sarıyer ile sahasında karşılaşacak olan Mor Beyazlıların bu maçı almaları halinde Çorum FK, Van FK, Bayburt İÖİ takımlarının aynı haftada üç puan kaybetmesini bekleyecek. Son hafta ise deplasmanda play-off hattında olan Çorum FK yı yenin rakiplerinin üçer puan kaybetmesini bekleyecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.