1xbet

van haber

İranlı genç modacı, hem tasarladı, hem podyumda yürüdü - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:53

İranlı genç modacı, hem tasarladı, hem podyumda yürüdü

Son Güncelleme :

02 Kasım 2022 - 17:01

144 views
İranlı genç modacı, hem tasarladı, hem podyumda yürüdü

Bursa’da Moda günleri kapsamında gerçekleşen defilelerde İranlı genç moda tasarımcısı/manken Faezeh Ahan birbirinden güzel tasarımlarıyla fashion weeke damgasını vurdu.

BURSA (İGFA) – Bursa Fashion WEEK’te Faezeh Ahan, model olarak çıktığı defilede izleyenleri büyüledi.

Defilenin finalinde podyumda model meslektaşlarıyla yürüyen başarılı tasarımcı/model  Faezeh Ahan, hem defileye çıkmak hem de ilk defilemin bu kadar beğenilmesi beni çok mutlu etti.

Seneyede Bursa Fashion Week’te olacağını belirten Faezeh Ahan, “Amacım Türkiye’de tasarım anlamında marka olmak.Modellik ise en sevdiğim hobim. Podyumda yürümekten çok keyif alıyorum.Hem tasarım hem de modellik uzun bir süre daha devam edecek” diye konuştu.

İranlı genç tasarımcı İstanbul’da da yeni bir koleksiyonla büyük bir showa hazırlandığını ve bu fashion showu da ünlü koreograf Asil Çağıl’la birlikte planladıklarının haberini verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.