1xbet

van haber

Doğuş ailesiyle Azerbaycan'da kamera karşısına geçti - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 15:14

Doğuş ailesiyle Azerbaycan’da kamera karşısına geçti

Son Güncelleme :

02 Kasım 2022 - 17:00

141 views
Doğuş ailesiyle Azerbaycan’da kamera karşısına geçti

Doğuş, ailesi ile kamera karşısına geçti. Dijital platformda ilgi gören “Mahnı” adl şarkının klibi bir günde 2 milyon izlenmeye ulaştı.

İSTANBUL (İGFA) – Sanatçı Doğuş,sözü ve müziği kendisine ait “Mahnı” isimli şarkısını tüm dijital platformlardan müzik severlerin beğenisine sundu.

Ailesine yazdığı “Mahnı”isimli şarkısını Azerbaycan’da kliplendiren Doğuş’a, eşi Hoşkedem Hidayetkızı,oğulları Arda ve Arın’da eşlik etti.

Dijital platformlarda büyük ilgi gören şarkının klibi bir günde 2 milyon izlenerek bir rekora imza attı.

İlk kez eşi ve çocuklarıyla kamera karşısına geçip klip çeken Doğuş,”Aile herşeyden önemli. Uzun zamandır bu proje aklımdaydı. Çocuklarıma da bir anı kalsın istedim. Şarkının yakaladığı başarıdan da oldukça mutluyum. Klibe renk kattıkları için eşim Hoşkedem Hidayetkızı’na oğullarım Arda ve Arın’a da çok teşekkür ederim”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.