1xbet

van haber

Tekirdağ Çerkezköy'de ramazanda 9 bin aileye yardım yapıldı - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

28 Mart 2024 - 12:01

Tekirdağ Çerkezköy’de ramazanda 9 bin aileye yardım yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayırseverlerin katkıları ve Belediyenin öz kaynakları ile Ramazan ayında toplam 9 bin aileye gıda yardımı …

Tekirdağ Çerkezköy’de ramazanda 9 bin aileye yardım yapıldı
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2022 - 2:34

100 views

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayırseverlerin katkıları ve Belediyenin öz kaynakları ile Ramazan ayında toplam 9 bin aileye gıda yardımı yapıldı.

EDİRNE İGFA- 4 bin adedi Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve 5 bin adedi de Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Komşu Paket kampanyasına katılan hayırseverlerin bağışları ile oluşturulan toplam 9 bin adet içerisinde temel ihtiyaç maddelerinden oluşan gıda yardım paketi Ramazan ayında kentimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

YARDIMLAR RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE ULAŞTIRILDI

Artan hayat pahalılığı ve düşen alım gücü nedeni ile sıkıntılı günler geçiren vatandaşlarımızın yardımına bu Ramazan ayında da Çerkezköy Belediyesi yetişti. Çerkezköy Belediyesi öz kaynakları ve yine Belediyemiz tarafından başlatılan Komşu Paket kampanyasına katılan hayırseverlerimizin desteği ile Ramazan ayında ihtiyaç sahibi 9 bin aileye içerisinde 200 TL’lik temel ihtiyaç maddelerinden oluşan gıda yardım paketlerinin ulaştırıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Ramazan ayı başında başlattığımız Komşu Paket kampanyamıza yaklaşık 5 bin gıda paketi yardımında bulunan hayırsever hemşehrimize çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun, hayırlarını kabul etsin. Belediyemiz internet sitesi üzerinden online olarak satın aldıkları 200 TL’lik gıda paketleri ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı içerisinde ulaştırıldı” dedi.

5 BİN ADET GIDA YARDIMINI HAYIRSEVERLER ÜSTLENDİ

Hayırseverlerin 5 bin gıda paketi yardımının yanı sıra Çerkezköy Belediyesi’nin de kendi öz kaynakları ile 4 bin adet gıda paketi dağıttığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Hayırseverlerimizin desteği ve öz kaynaklarımız ile toplamda 9 binin üzerinde gıda paketini Ramazan ayı içerisinde Belediyemize müracaat eden ihtiyaç sahibi ailelerimizin adreslerine götürerek teslim ettik. Bu zor günlerde bir nebze de olsa dar gelirli, ihtiyaç sahibi ailelerimizin aile bütçelerine küçük te olsa katkıda bulunduk” dedi.

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Komşu Paket Kampanyası’na destek olan hayırseverlere ve gıda paketlerinin evlere ulaşmasında emeği olan Belediye çalışanlarına bir kez daha teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da bizleri yalnız bırakmayan, Komşu Paket kampanyamıza omuz veren, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.