1xbet

van haber

Ramazan Etkinliklerinde dünya çocuklarından gösteri - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 14:08

Ramazan Etkinliklerinde dünya çocuklarından gösteri

23 Nisan Uluslararası Antalya Çocuk Şenliği kapsamında Antalya’ya gelen konuk ülke çocukları, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği …

Ramazan Etkinliklerinde dünya çocuklarından gösteri
Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 3:14

52 views

23 Nisan Uluslararası Antalya Çocuk Şenliği kapsamında Antalya’ya gelen konuk ülke çocukları, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Etkinliklerinde sahne aldı. Dünya çocuklarının renkli gösterileri büyük alkış aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleştirdiği Ramazan Etkinliklerinde 23 Nisan’a özel bir program düzenlendi.

MÜZİK ZİYAFETİ VE RENKLİ GÖSTERİLER

Her gün farklı konser ve etkinliklerle Antalyalıların Ramazan Ayı’nı dolu dolu geçirmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Etkinliklerinde çocuklara özel program ile coşku dolu anlar yaşandı. Programda ilk olarak sahneye çıkan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Gençlik Korosu’nun ‘Dünya Müzikleri Konseri’ izleyenlere adeta müzik ziyafeti yaşattı.

ALKIŞLAR DÜNYA ÇOCUKLARINA

Daha sonra 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kutlamaları kapsamında Antalya’ya gelen dünya çocukları gösterilerini gerçekleştirdi. Uluslararası Çocuk Gösterileri kapsamında Kırgızistan, Gürcistan, Litvanya, Filistin, Bulgaristan, Estonya ve Özbekistan’dan oluşan dünya çocukları birbirinden renkli müzik ve dans gösterisi sahneledi. Konuk ülke çocukları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı