1xbet

van haber

Mustafakemalpaşa’nın Sessiz Dostlarına Haytap Eli Değdi - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

19 Nisan 2024 - 07:51

Mustafakemalpaşa’nın Sessiz Dostlarına Haytap Eli Değdi

Hayvan Hakları Federasyonu, Mustafakemalpaşa’nın sessiz dostlarının yaraları için 6 padoktan oluşan bir dizi set bağışlanıp kedi evi açılışı …

Mustafakemalpaşa’nın Sessiz Dostlarına Haytap Eli Değdi
Son Güncelleme :

30 Mart 2022 - 11:54

56 views

Hayvan Hakları Federasyonu, Mustafakemalpaşa’nın sessiz dostlarının yaraları için 6 padoktan oluşan bir dizi set bağışlanıp kedi evi açılışı yapıldı.

Veteriner İşleri Müdürlüğünün hizmet yelpazesi genişletilirken HAYTAP’tan alınan karşılıksız hibe ile Kedi Bakım Ünitesi, yeni doğan yavru kedi ve köpekler için yoğun bakım ünitesi, panel ve fanlı olmak üzere 2 adet ısıtıcı Mustafakemalpaşa Belediyesine Hayvan Barınağına kazandırıldı.

Hayvan Barınağına bağışlanan bakım üniteleri sayesinde sessiz dostların bakım refahı artarken hayata kazandırılan pati sayısı artmaya devam ediyor.

Her geçen gün hizmet yelpazesini genişleterek can dostlarının yanında olan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ‘’ Mustafakemalpaşa hepimizin ortak evi. Bu evi, can dostlarımızla paylaşıyoruz. Onların beslenme, barınma ve tedavi gibi temel haklarına kavuşmasına yardımcı olmak hepimizin sorumluluğudur. Bugünden itibaren kedi ve köpeklerimizin bakım ve ameliyatlarını ayrı ameliyathanelerde yaparak geçici bakım evimizin fiziki şartlarını iyileştirmeye devam edeceğiz. HAYTAP ile yapılan bu iş birliği ile sessiz dostlarımızın sesi olup yaralarını saracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. ’açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı