1xbet

van haber

MÜSİAD İzmir, SGK İl Müdürünü Ziyaret Etti - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 08:47

MÜSİAD İzmir, SGK İl Müdürünü Ziyaret Etti

Saygılı: “İzmir’i Birlikte Büyüteceğiz” MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve beraberindeki MÜSİAD heyetiyle İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü …

MÜSİAD İzmir, SGK İl Müdürünü Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

09 Mart 2022 - 9:38

70 views

Saygılı: “İzmir’i Birlikte Büyüteceğiz”

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve beraberindeki MÜSİAD heyetiyle İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yavuz Kurt’u ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, Başkan Bilal Saygılı ve heyetiyle birlikte İzmir’in yeni Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yavuz Kurt’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette MÜSİAD’ın çalışmalarına yönelik bilgi paylaşımında bulunan MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, “Şehrimizin ve ülkemizin yatırım, üretim, ihracat ve istihdam temelli büyümesine katkıda bulunan projelere destek vermeye devam ediyoruz. Bu anlamda kurumsal iş birliği alanlarının geliştirilmesine önem veriyoruz. İzmir’de özellikle istihdamın gelişmesi için var olan teşvik iklimini kamu kurum ve kuruluşlarımızla en üst seviyeye taşıyacağımıza, şehrimizi birlikte büyüteceğimize inancım tamdır. SGK İl Müdürümüz Yavuz Kurt’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, görevinde başarılar temenni ediyorum” dedi.

MÜSİAD heyetinin yapmış olduğu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ise “İzmir’de yatırım ve istihdam alanlarında atılabilecek adımları iş dünyamızla birlikte mücadelesini sürdüreceğiz. MÜSİAD, ülkemize ve şehrimize ortaya koyduğu çalışmalar üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri vesilesi ile kurumum ve şahsım adına Başkan Bilal Saygılı ve heyetine, tüm MÜSİAD İzmir ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Görüşmenin ardından MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’a çiçek takdim etti ve MÜSİAD İzmir heyetiyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı