1xbet

van haber

Manisa Doğanpınar Mahallesinde içme suyu terfi hattı çalışması tamamlandı - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 10:29

Manisa Doğanpınar Mahallesinde içme suyu terfi hattı çalışması tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gördes ilçesine bağlı Doğanpınar Mahallesinde yeni açılan sondaja 700 metrelik içme suyu terfi hattı çalışmaları …

Manisa Doğanpınar Mahallesinde içme suyu terfi hattı çalışması tamamlandı
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2022 - 11:32

86 views

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gördes ilçesine bağlı Doğanpınar Mahallesinde yeni açılan sondaja 700 metrelik içme suyu terfi hattı çalışmaları tamamlandı. Mahalleye verimli ve kesintisiz su temini sağlandı.

MANİSA İGFA- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde vatandaşlara daha sağlıklı altyapı sistemleri sunmak adına yoğun mesaisini sürdürüyor. MASKİ tarafından Gördes ilçesine bağlı Doğanpınar Mahallesi’nde de başlatılan içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından İçme suyu deposundan şebekeye ulaşan hatta 700 metrelik terfi hattı çalışmaları da tamamlandı. Mahalle halkına kesintisiz ve verimli su ulaştırıldı.

Doğanpınar mahalle muhtarı Halil Korkmaz, “Mahallemizde sürekli arıza yaşandığı için MASKİ ekipleri geçtiğimiz günlerde isale hattı çalışması yaptı. Bunu takiben, yeni açılan sondaja 700 metrelik içme suyu terfi hattı çalışmaları da tamamlandı. Bundan sonraki süreçte su ile ilgili herhangi bir sorun yaşamayacağız. Emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.