1xbet

van haber

Kocaman; Kartepeliler En İyisine Layık - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

20 Nisan 2024 - 02:09

Kocaman; Kartepeliler En İyisine Layık

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman “Gayemiz hizmet …

Kocaman; Kartepeliler En İyisine Layık
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 11:40

65 views

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman “Gayemiz hizmet” açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Başkan Kocaman, incelemesini yaptığı İstasyon ve Uzunçiftlik Merkez Camii hakkında bilgi alırken, Arslanbey Şadırvan’ın hizmete hazır olduğu belirtti.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Gayemiz hemşehrilerimize en güzel hizmetleri sunmaktır. Bunun için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstasyon ve Uzunçiftlik Merkez Camiilerimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin desteği ile yapımına devam edilmektedir. İnşallah en kısa sürede tamamlanacaktır” açıklamasında bulundu.

ARSLANBEY ŞADIRVAN HİZMETE AÇILDI

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Arslanbey Mezarlığı ziyaretimiz sırasında hemşehrilerimizden şadırvan talebi geldi. Bu talep sonrasında hızlıca çalışmalarımızı tamamlayarak şadırvan hemşehrilerimizin hizmetine açıldı. Hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Arslanbey Mezarlığı’nın yanında yapılan şadırvan 35 metre kare, erkek tarafından 7 abdest alma yeri ve 2 adet wc, kadın tarafında 2 abdest 1 wc bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı