1xbet

van haber

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nde erken bayramlaşma - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 07:50

İzmir Güzelbahçe Belediyesi’nde erken bayramlaşma

Ramazan Bayramı nedeniyle Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce personel ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. İZMİR İGFA …

İzmir Güzelbahçe Belediyesi’nde erken bayramlaşma
Son Güncelleme :

30 Nisan 2022 - 9:52

77 views

Ramazan Bayramı nedeniyle Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce personel ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

İZMİR İGFA- Güzelbahçe Belediye Bahçesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş, sanatçı Suavi, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve belediye personelleri katıldı. Huzur ve barışın hâkim olacağı bayramlar dileyen Başkan İnce ‘‘Bu yılda geçen yıldaki gibi erken bir bayramlaşma yaşıyoruz. Memleketine gidecekler, tatile gidecek arkadaşlarımız var. Geçtiğimiz 2 yılda da bayramlarımızı doyasıya yaşayamadık. Dünyayı ve ülkemizi saran pandemi hem ekonomik hem manevi olarak hepimizi etkisi altına aldı. Pandemi tamamen yok olmasa da etkisini azalttı. Bizlerde eski günlerimize dönmek ve o bayramları bir arada geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Tabi hepimiz bayram tatilini yapamayacağız. Bayramda çalışacak Güzelbahçelilere hizmet edecek olan personellerimiz var. Bayramlar bolluğun bereketin paylaşımın en güzel örneklerinin yaşandığı anlardır. Biz de bugün sizlerle bu mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Birçok felaket yaşadık. Pandemi yaşadık, deprem yaşadık, sel gibi olayları yaşadık. Ama bunların hepsi geçiyor. Her şeye çare var, ölüme çare yok. Emekçi kardeşlerimizden başta Ayhan Avcı olmak üzere Sinan, Çağlar ve diğer arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Sizlere ve ailelerinize huzur dolu, mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi.

“AĞZIMIZIN TADI BOZUK”

20 yıldır ağızımızın tadının bozuk olduğunu söyleyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, “Bunların yüzünden doğru düzgün bir bayram yaşayamıyoruz. Bayramlarımızı zehir ettiler. Ama yakın bu iktidarı gidişi yakın. Güzel günler göreceğiz. Daha güzel bayramlar yaşayacağız. İşçisiyle, emekçisiyle, emeklisiyle, öğrencisi, öğretmeniyle tüm çalışanlar, tüm emekliler kısacası tüm vatandaşlar CHP iktidarında daha güzel bayramlar görecek. Hepinizin bayramını en içten duygularımla kutluyor, ailelerinizle mutlu güzel günler geçirmenizi diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden belediye personeli Ayhan Avcı’nın eşine ve kızına, Başkan Mustafa İnce teşekkür etti, çiçek verdi. Duygusal anlar yaşandı. Bayramlaşmadan sonra personel ve halka tatlı ikram edildi.