1xbet

van haber

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı görevinden istifa etti - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

28 Mart 2024 - 11:11

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı görevinden istifa etti

İstanbul’da Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. İSTANBUL (İGFA …

İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı görevinden istifa etti
Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 9:22

96 views

İstanbul’da Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

İSTANBUL (İGFA) – Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından “Kamuoyuna duyuru” başlığı ile paylaşımda bulunan Başkan Çağırıcı, görev yürüttüğü tüm kademelerde “görev istenmez verilir” şuuruyla hareket ederek makama değil, hizmete talip olduğunu kaydetti.

Açıklamasında, 15 yıldır Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirleri ve Bağcılar halkının teveccühleriyle Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Çağırıcı, “Görevim boyunca yol ve dava arkadaşlarım ile birlikte Bağcılarımızın yüce gönüllü insanlarına hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadım. Daha önce mevcut olan kalp sorunlarımın tekrarlaması sonucu beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Kıymetli hekimlerimizle yaptığımız istişareler neticesinde görevi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Dolayısıyla 13.04.2022 tarihi itibarıyla Bağcılar Belediye Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım” ifadelerine yer verdi.