1xbet

van haber

Didimli Gazetecilerden Askeri Erkan’a ziyaretler… - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

16 Nisan 2024 - 08:26

Didimli Gazetecilerden Askeri Erkan’a ziyaretler…

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti üyesi Didimli Gazeteciler Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan ve Didim İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı …

Didimli Gazetecilerden Askeri Erkan’a ziyaretler…
Son Güncelleme :

21 Nisan 2022 - 1:46

96 views

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti üyesi Didimli Gazeteciler Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan ve Didim İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Gani Solak’ı ziyaret etti.

Kemal ETLEÇ/ DİDİM POSTASI- Aydın Büyükşehir Gazeteciler cemiyeti (ABDC) Didim temsilcisi Bülent Eser, ABGC yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çalışkan ve cemiyet üyeleri Kemal Etleç ve D. Temel Yurdaer, Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan ve Didim İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Gani Solak’ı ziyaret etti.

Didimli gazeteciler ilk olarak Didim Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan’ı makamında ziyaret etti. Saçan’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunulan gazeteciler daha sonra Didim İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Gani Solak’ı ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyaretlerde Didim’in durumuyla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.