1xbet

van haber

Bursa Ayakkabıcılar Odası'nda bayrak değişimi - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

19 Nisan 2024 - 02:41

Bursa Ayakkabıcılar Odası’nda bayrak değişimi

Bursa’da Ayakkabıcılar ve Benzerleri Odası 10 Mart’ta seçime gitti. 2 adayın yarıştığı seçimin galibi oyların 121’sini alan Servet Kaynar oldu …

Bursa Ayakkabıcılar Odası’nda bayrak değişimi
Son Güncelleme :

14 Mart 2022 - 12:20

96 views

Bursa’da Ayakkabıcılar ve Benzerleri Odası 10 Mart’ta seçime gitti. 2 adayın yarıştığı seçimin galibi oyların 121’sini alan Servet Kaynar oldu.

BURSADABUGÜN HABERMERKEZİ (BURSA İGFA)-Bursa Ayakkabıcılar ve Benzerleri Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. 10 Mart’ta yapılan seçimde 2 aday yarıştı. Oyların yüzde 10 fazlasını alan Servet Kaynar odanın yeni başkanı oldu.

Bursa’da meslek ve esnaf odaları bir bir seçime gidiyor. Son olarak Bursa Ayakkabıcılar ve Benzerleri Odası seçime gitti. 10 Mart’ta yapılan seçimde, aynı zamanda AK Parti İl yöneticisi olan Servet Kaynar ve geçtiğimiz dönem yine seçime giren Zekeriya Kurtuluş yarıştı. İki adayın yan yana oturduğu seçim son derece centilmence geçti. 231 oyun kullanıldığı seçimde ,oyların yüzde 10 fazlasını alarak ipi göğüsleyen Servet Kaynar, odanın yeni başkanı oldu. Servet Kaynar’ın 121 oy aldığı yarışta, Zekeriya Kurtuluş 110 oy aldı. Oyların sayımından sonra iki aday birbirlerini tebrik etti.

Seçimi kazanan Servet Kaynar, ” Meslekten tanıdığım ve sevdiğim bir arkadaşımla yarıştık. 231 oy kullanıldı, 121 oy alarak seçimi kazandık. Daha önce seçime girmiş bir adaydı rakibim. Çok güzel bir yarış oldu. Yüzde 10 farkla kazandık. Sektördeki sorunlar için önümüzdeki süreçte açıklamalar ve elbette icraatlar yapılacaktır. Hayırlı olmasını temenni ederim’ diye konuştu.