1xbet

van haber

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 16:33

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte 12 derslikli bir eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim …

Başkan Topaloğlu’ndan öğrencilere mangal partisi
Son Güncelleme :

27 Mart 2022 - 2:12

56 views
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte 12 derslikli bir eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan gençler mangalda buluştu.
Spor tesislerinde Başkan Necati Topaloğlu’nun düzenlediği etkinlikte bir araya gelen gençler, yoğun geçen eğitimlerinin yanında gönüllerince bir gün geçirdiler.
Kendi elleriyle çocuklara ekmek arası köfte dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu, öğrencilerle sohbet ederek güzel vakit geçirdi.
Yarın yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi sınavı öncesi öğrencilere moral oldu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, mangal partisinde yaptığı konuşmasında, öğrencilerin mutlu olduğu zaman ülkenin de mutlu olacağını söyledi.
Kemer Belediyesi olarak öğrencilerin her zaman mutlu olması için çalıştığını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Belediye olarak vargücümüzle öğrencilerimize yardımcı oluyoruz. Moral ve motivasyonlarını artırmaya yönelik etkinlerimiz devam edecek.” diye konuştu.
Topaloğlu, yarın Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.
Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi Müdürü Suat Göv, öğrencilere yaptığı desteklerden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ettiğini söyledi.
Başkan Topaloğlu’nun yarın Milli Savunma Üniversitesinin sınavına girecek olan öğrenciler için moral etkinliği düzenlediğini anlatan Göv, “Başkanımızın Kemer’deki tüm öğrencilere olan desteği aratarak devam ediyor. Milli Savunma Üniversitesinin sınavından sonra öğrencilerimiz TYT ve AYT sınavına girecek. Bu sene rekor başvuru oldu. Tüm öğrencilerimizden ümitliyiz. Çocuklarımızın derece yapacağından eminim. Desteklerinden dolayı Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.
– Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na teşekkür
Öğrencilerden İlayda Selen Karakayalar ise Belediye Başkanı Topaloğlu’nun sağladığı imkanlardan çok memnun olduklarını belirterek, yaklaşan üniversite sınavı öncesinde de derslerinin çok iyi olduğunu kaydetti.
Öğrencilerden Yusuf Ali de derslerin gayet güzel geçtiğini belirterek, “Kurs merkezinde ben para ödemeden eğitim alıyorum. Para vermeden eğitim almama rağmen diğer paralı yerlere göre burada çok iyi bir seviyede eğitim veriyor. Bundan dolayı Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum. Başkanımız bizimle güzel ilgileniyor. Kendisini çok seviyorum.” dedi.
Öğrencilerden Berkay Durmaz da kendilerine her zaman destek olan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek, dersler konusunda da kendilerine yardımcı olan kurs merkezindeki öğretmenlere teşekkür etti.
Öğrencilerden Ayşe Ceren Çevik, moral etkinliğini düzenleyen Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.
Öğrencilerden Aleyna Şıhça, etkinliğe katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, öğrencilere her zaman destek olan Başkan Topaloğlu’na ve kurs merkezindeki öğretmenlere teşekkür ettiğini ifade etti.
Öğrencilerden Yasin Delen de Başkan Topaloğlu’nun her zaman öğrencilerin yanında olduğunu belirterek, desteklerinde dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı