1xbet

van haber

AK Partililer Kilis Helvacıoğlu Mahallesi'nde iftar yaptı - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

19 Nisan 2024 - 06:59

AK Partililer Kilis Helvacıoğlu Mahallesi’nde iftar yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis İl Teşkilat mensupları, Helvacıoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek iftarlarını …

AK Partililer Kilis Helvacıoğlu Mahallesi’nde iftar yaptı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2022 - 2:16

111 views

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis İl Teşkilat mensupları, Helvacıoğlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek iftarlarını yaptılar.

KİLİS (İGFA)- Helvacıoğlu Mahallesi’nde bulunan Zeki Taşçı İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki iftar programına mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdi. İftar programı öncesi iftarı bekleyen vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden AK Parti Kilis İl Teşkilat mensupları, ezanın okunması ile birlikte yapılan dualara hep beraber amin dediler.

Düzenlenen iftar programına Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve eşi, Ak Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, İl Genel Meclis Başkanı Şıh Mehmet Yalçın, Teşkilat Başkanı Metin Karakuş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nur Korkmaz, Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kara, Teşkilat üyeleri, Helvacıoğlu Mahallesi Muhtarı Yaşar Kurt, Karataş TOKİ Site Yönetimi Başkanı Ökkeş Diyarbakırlı ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.