1xbet

van haber

MÜSİAD İzmir, Konak’ta Buluştu - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

29 Mart 2024 - 14:37

MÜSİAD İzmir, Konak’ta Buluştu

MÜSİAD İzmir Şubesi Konak Bölge Toplantısı’nda başkan Bilal Saygılı üyelerle bir araya gelerek yaptıkları faaliyetleri değerlendirdi. İZMİR (İGFA …

MÜSİAD İzmir, Konak’ta Buluştu
Son Güncelleme :

03 Nisan 2022 - 11:16

98 views

MÜSİAD İzmir Şubesi Konak Bölge Toplantısı’nda başkan Bilal Saygılı üyelerle bir araya gelerek yaptıkları faaliyetleri değerlendirdi.

İZMİR (İGFA) – Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı, Konak bölgesindeki üyelerle buluştuğu toplantıda hasbihal gerçekleştirdi. Üyelerle bölgesel buluşmaların üçüncü toplantısında iş insanlarının projelerini dinleyen Saygılı, ev sahibi olan MÜSİAD İzmir Denetleme Kurulu Başkanı ve Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan’a teşekkür etti.

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, “1081 yılından bu yana Çaka Bey İzmir’in İslam beldesi olduğunu nasıl bize kanıtlamışsa İzmir’imizin kadim eğitim kurumlarından Kestanepazarı Derneği de yetiştirdiği hafız talebeleri ile bu güzel şehrimizin ebediyen İslam beldesi olarak kalacağını bize gösteriyor. Manevi anlamda çok güzel bir hizmet icra ediyor. Kur’an talebelerini himaye etmeleri ve imam hatip öğrencilerimize destek vermelerini canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

Saygılı ‘Bölgesel Üye Buluşmaları’ kapsamında Konak bölgemizdeki üyelerimizle bir aradayız. 30 yılı aşkın süredir birbirinden kıymetli üyelerimizin katkılarıyla dostluklarımız büyüdü ve çoğaldı, hamdolsun. Birlik ve beraberlik ruhumuzla aramızdaki dayanışmayı geliştiriyoruz. Kardeşlik hukukumuzla aramızdaki bağları güçlendiriyoruz. Medine Pazarı ruhuyla modern ahilik anlayışını sürdürüyoruz.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN