1xbet

van haber

Ege'de ihracatın yıldızları ödüllerine kavuştu - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

19 Nisan 2024 - 06:32

Ege’de ihracatın yıldızları ödüllerine kavuştu

Ege Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, 2021 yılındaki 790 milyon dolarlık ihracatına en büyük katkıyı sağlayan 20 üyesine 23 …

Ege’de ihracatın yıldızları ödüllerine kavuştu
Son Güncelleme :

17 Mart 2022 - 1:06

100 views

Ege Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, 2021 yılındaki 790 milyon dolarlık ihracatına en büyük katkıyı sağlayan 20 üyesine 23 ödül verdiği “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”ni gerçekleştirdi.

İZMİR (İGFA) – Ege Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”ni gerçekleştirildi. Tören öncesi ekonomik güncel gelişmelerle ilgili DEÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Uysal sunum yaptı. Aynı zamanda 2018-2022 yılları arasında sektörlere destekleri için basın kuruluşlarına ödüller de verildi.

Birlik Başkanı Cahit Doğan Yağcı, dünyada lojistikte ciddi sıkıntılar olmasına rağmen Türkiye’nin bunu çok iyi bir şekilde değerlendirdiğine değindi. Türkiye’nin kekik ve defne ihracatının tamamı Ege’den yapıldığına dikkati çeken Yağcı, “Aynı zamanda dünyadaki en büyük pay da bizim. Pandemi döneminde böyle katma değeri çok yüksek ürünlere sahip olmanın önemini gördük. En büyük üreticimiz Denizli’de Tarım ve Orman Bakanlığı ile yeni kekik üretim sahaları açıyoruz. Beklentimiz; üreticilerimizin daha bilinçli ve verimli üretim yapması, ürünlerini hasat etmesi. Kendi içimizde de ürün çeşitlendirmesi yapmalıyız” dedi.

Kağıt mamullerinin bir diğer lokomotif sektör olduğunu anlatan Yağcı, endüstriyel plantasyonun kağıt başta olmak üzere tüm sektörler için oldukça önemli olduğunu hatırlatarak selüloz üretimine geçilmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmalar sonrasında 2021 yılındaki 790 milyon dolarlık ihracatına en büyük katkıyı sağlayan 20 üyesine 23 ödül verdiği “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”ni gerçekleştirdi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN