1xbet

van haber

Çamlı Yem Besicilik Basın Bülteni - Çamlı'nın Balık Ürünleri, Amerika Pazarında Yeni Anlaşmalarla Büyüyor - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

18 Nisan 2024 - 06:40

Çamlı Yem Besicilik Basın Bülteni – Çamlı’nın Balık Ürünleri, Amerika Pazarında Yeni Anlaşmalarla Büyüyor

Çamlı’nın Balık Ürünleri, ABD’nin en büyük zincir marketlerinde satılacak. Dünyada su ürünleri ve balıkçılık sektörünün en önemli fuarlarından …

Çamlı Yem Besicilik Basın Bülteni – Çamlı’nın Balık Ürünleri, Amerika Pazarında Yeni Anlaşmalarla Büyüyor
Son Güncelleme :

17 Mart 2022 - 3:38

70 views

Çamlı’nın Balık Ürünleri, ABD’nin en büyük zincir marketlerinde satılacak.

Dünyada su ürünleri ve balıkçılık sektörünün en önemli fuarlarından olan, Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston şehrinde her yıl sektörü bir araya getiren Seafood Expo North America 2022, pandemi sebebiyle verilen üç yıl aradan sonra yaklaşık 1000 firma ve 15.000’in üzerinde katılımla gerçekleşti.

Türkiye’nin ilk entegre kültür balıkçılığı tesisini kuran, çevre dostu üretimini “Friend of The Sea” sertifikası ile tescilleyen, Türkiye’nin ilk “Üstün Lezzet Ödüllü” çipura ve levreklerini üreten Çamlı, Boston’da düzenlenen fuarda sektör profesyonelleri ve tüketiciler ile buluştu. Çamlı standını, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Mustafa Altuğ Atalay, Boston Başkonsolosu Ceylan Özen Erişen ve Boston Ticaret Müşaviri Muhammed Emin Torunoğlu da ziyaret etti. Ziyarette, balık ürünlerinin önemi ve ihracatının gelişimi konuşuldu.

Tüm dünyadan su ürünleri üreticileri ve alıcılarının katıldığı fuarda, özellikle Amerika’dan gıda, dağıtım, retoran, süpermarket, toptan satış noktaları alıcıları Çamlı standına yoğun ilgi gösterdi. Fuar süresince yüksek hacimli satış anlaşmaları yapan İhracat ekibi, ABD’nin 144 şubeli en büyük süpermarketlerinden biri ile taze levrek ve çipura ürünleri için anlaşma sağladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN