1xbet

van haber

Allways Bornova, Genç-İMO’yu ağırladı - Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli HaberleriKocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri

18 Nisan 2024 - 22:32

Allways Bornova, Genç-İMO’yu ağırladı

İzmir’de gayrimenkul sektörüne yön veren Ci Group’un eşsiz projesi Allways Bornova, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü …

Allways Bornova, Genç-İMO’yu ağırladı
Son Güncelleme :

27 Mart 2022 - 0:06

72 views

İzmir’de gayrimenkul sektörüne yön veren Ci Group’un eşsiz projesi Allways Bornova, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Öğrencilerin oluşturduğu İnşaat Mühendisleri Odası’nın gençlik komisyonu Genç-İMO topluluğu Allways Bornova projesine teknik gezi düzenledi. Projenin mühendislerinden Onur Adısanoğlu ve Melih Acar, gezi boyunca öğrencilere eşlik etti. Ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ileten mühendisler, keyifli bir gün geçirdiklerini aktardı. Genç-İMO Manisa grubu ise kendinlerini şantiyede ağırlayan ve verdikleri bilgilerle anlatımları için Allways Bornova ekibine teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN